Lisa

20130921
Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen, men energin har inte funnits.
 
Förra söndagen, det vill säga snart två veckor sen, var vi ut i Magaluf och jag hade en superrolig kväll! På måndagen mådde jag dock katastofdåligt och jag började bli riktigt sjuk! Som tur var hade jag ledig dag och jag hade chansen att vila. På tisdagen var jag tillbaka på jobbet men jag mådde bara sämre under dagen och onsdagen var jag riktigt sjuk på. Feber, tokont i halsen och hela kroppen strejkade.. Det hela slutade med ett besök på sjukhuset och jag fick mediciner att äta, bland annat antibiotika. Tyvärr visade det sig att det som skulle göra mig bättre istället gjorde mig sämre. Kroppen tålde inte antibiotikan och magen slogs ut totalt! Jag kunde inte äta eller ens dricka någonting. I två dagar tvingade jag i mig vatten och lite läsk med en tesked i taget för att jag skulle få behålla det och jag hade knappt energi till att resa mig upp. Ett nytt sjukhusbesök och ny medicin väntade. Äntligen började kroppen vända mot det bättre men jag var fortfarande sjukskriven med tanke på att jag inte kunde äta så mycket. På måndagkvällen bestämmde jag mig för att jag skulle försöka jobba några timmar på tisdagen.
 
Tisdagmorgon (lunchtid) vaknar jag av ett samtal från pappa, det visar sig att hela familjen är här och överraskar mig! Så onsdagen spenderade jag med hela familjen och David i drakgrottorna och en helmysig kväll på ranchen med ridtur, grillad mat och underhållning. 
 
Nu är jag tillbaka på jobbet som vanligt men jag har en hosta i från helvetet, har köpt hostmedicin men den hjälper inte. Funderar på om jag hostar upp lungorna snart, för det känns ända bak i ryggen! Blir det inte bättre måste jag till dokton igen men jag tycker jag har hängt där tillräckligt mycket för denhär resan!!
 
Hembiljetten är bokad och jag jobbar här september ut, sen har jag 11 dagars semester i oktober innan jag beger mig hem till Sverige igen :)

KRAM på er!!