Lisa

20141024
Nu är det sådär galet länge sen igen! Och jag har saknat bloggandet, framför allt att få berätta vad som hänt de senaste veckorna här i Sverige. Jag har klarat min livs första högskoletenta, och med högsta betyg!! Eftersom mitt moraliska stöd, min bästa pluggkompis och personliga hjälpreda Elin också klarade tentan valde vi att åka till Loka Brunns spa och fira med lunch, bad och mys! Energipåfyllning och tjejprat var mer än välbehövligt!
 
Jag besökte Tjeckien för två veckor sen och hälsade på Karolina. Shopping och lite sevärdheter i fantastiska Prag, festnätter, spa, släktträffar och fina middagar på andra sidan Tjeckien. Och det bästa av allt var att få spendera tid med min fina vän och äntligen få träffa alla omtalade personer i verkligheten! Det är så roligt att få en inblick i vardagen där och jag blev varmt omhädertagen med presenter och välkomnande!
 
Jag har också spenderat en partyhelg i huvudstaden med bästa Elina! Träffat nya människor, shoppat lite och fått se nya nattklubbar i Stockholm!
 
Jag har även spenderat flera nätter i en herrgård hos Elin, varit på seans, lek och buslandet och gjort småsaker som sätter guldkant på vardagen! 
 
Men det är inte alltid bara skoj, massor med plugg och mycket jobb tar upp tiden. Flera franstjejer vilket är superkul, men jobbar även som danslärare samt på restaurang & hotell. Längtan till solen är ju inte liten heller.. Men här kommer lite bilder, helt i blandad ordning från de senaste två månaderna!